Wat is er nodig voor een pokerles op locatie? Het enige wat ik nodig heb is een grote tafel waar we met maximaal 9 personen omheen kunnen zitten. Met de stoelen. Of 2 tafels van dezelfde hoogte tegen elkaar. Daar leg ik een pokerkleed overheen die het speelveld vormt. Met genoeg witte verlichting. Met gekleurde lampen zie je de kleuren van de kaarten en munten niet zo goed.


Voorwaarden:

  • geen wilde of agressieve honden
  • niet roken in dezelfde ruimte (slaat op mijn stem)
  • geen of zachte achtergrondmuziek (dan hoef ik mijn stem niet te
    verheffen en kan iedereen mij goed horen)
  • ventileren is altijd een goed idee
  • deelnemers melden zich van te voren af bij corona klachten
  • betaling is contant en gepast voor de les begint
  • eventuele parkeerkosten worden doorberekend